За ФирматаДобре Дошли в МАКСИ КОЛОР БЪЛГАРИЯ !

Фирма "МАКСИ КОЛОР БЪЛГАРИЯ" ООД е ексклузивен представител за България на завод за бои и лакове "Maxi Color" - Гърция. Дружеството предлага широк набор от продукти за жилищно и промишлено строителство - интериорни и екстериорни бои, латекси и др, както и третиращи препарати за производство на мебели от дърво и метал - лакове, байцове, лепила, импрегнанти и др.

Всички предлагани от нас стоки са произведени съобразно изискванията на Европейския съюз и системата за контрол на летливите органични компоненти - VOC. Продуктите са сертифицирани по системата за контрол на качеството ISO 9001 и са съобразени с изискванията за екологичност.

Латексните и фасадни бои, както и другите наши продукти се предлагат в богата гама от цветове от фирмения каталог, както и се тонират по Ваш избор и вкус по стандартите RAL и NCS.

Предлаганите от нас продукти може да намерите, както на интернет страницата ни, така и във фирмения магазин в гр. Стара Загора. За да бъдем по-близо до Вас, ние - екипът на "МАКСИ КОЛОР БЪЛГАРИЯ", разширяваме все повече своят кръг от дистрибутори в страната и компанията вече има свои представителни магазини в градовете Сливен, Казанлък и Момчилград.

За Ваше удобство компанията ни предлага и доставка на заявените от Вас продукти до Вашия обект.

На всички свои настоящи и бъдещи партньори, пожелаваме успешно и ползотворно сътрудничество !

Екипът на МАКСИ КОЛОР БЪЛГАРИЯ !

© 2010 МАКСИ КОЛОР БЪЛГРИЯ. Вички права запазени !           Дизайн: ProfiSet


/* */